Mourik

Mourik is een veelzijdige en innovatieve partner die actief is met projecten die bijdragen aan de toekomst van Nederland, op het gebied van de energietransitie, watermanagement en mobiliteit. Dat doen we onder andere door samenwerking bij het ontwerp, de aanleg en het beheer van de infrastructuur. De energietransitie gaat onze markt ingrijpend veranderen. Wij hebben alles in huis: techniek en ervaring, innovatiekracht, goede contacten en ondernemerschap. Bijvoorbeeld waterstof is een belangrijke energiedrager, voor de industrie, de mobiliteit en meer. Wist u dat Mourik betrokken is geweest bij de bouw van de eerste waterstof vulstations van Nederland en België? En dat doen we vanuit onze ambitie om in 2035 volledig circulair en klimaatneutraal te werken.

Bij Mourik zijn we ervan overtuigd dat waterstof een cruciale rol gaat spelen in de Nederlandse energietransitie. En wij willen hier aantoonbaar aan bijdragen; van een waterstofhub tot de bouw van een waterstofstation. Daarom is Mourik partner bij Hylife Innovations. Wij geloven beide in een duurzame leefomgeving op basis van groene waterstof.

“Wij slaan de handen ineen om ambities waar te maken en aantoonbaar te werken aan een duurzame leefomgeving.”

Meer weten over deze partner?

Hylife Innovations werkt samen met een breed scala aan partners aan de toepassing van groene waterstof. Benieuwd naar de expertise van deze partner?