VHE

VHE is zich bewust van de klimaatverandering en ziet het als een verplichting en uitdaging om haar technologische kennis in te zetten in de Energy markt zoals bij de energietransitie. Dit doet VHE door het aangaan van partnerships met bedrijven en instellingen die ook het verschil willen maken in deze markt. Het behalen van de afgesproken CO2-reductie als ook CO2-neutraal produceren kan niet zonder energietransitie. Echter deze energietransitie vraagt om de ontwikkeling en inzet van nieuwe technologieën. Jean-Paul Scheurleer en zijn team spelen daar een cruciale rol in en we zijn trots dat wij als VHE ze daarbij als strategische partner mogen helpen.

"Met onze “Passion for Industrial Automation” willen we graag bijdragen aan een duurzame leefomgeving. We kunnen dit echter niet alleen, “Samen” moet het mogelijk zijn deze ambities waar te maken."

Meer weten over deze partner?

Hylife Innovations werkt samen met een breed scala aan partners aan de toepassing van groene waterstof. Benieuwd naar de expertise van deze partner?