Innovathuis

Innovathuis: proefwoning

Het Innovathuis is het voorbeeld van een innovatieve en duurzame nieuwbouwwoning met de nieuwste technologieën. Hylife Innovations ontwikkelde deze woning van de toekomst samen met belangrijke partners om bewoners en de bouwsector te inspireren. Niet in een onbereikbaar, futuristisch gebouw. Nee, ‘gewoon’ in een eigentijdse eengezinswoning midden in een echte woonwijk. Want onze visie is dat innovaties bereikbaar en bruikbaar horen te zijn in gangbare woningen.

Innovatieve en duurzame oplossingen
gecombineerd in één huis

Innovatieve en duurzame oplossingen
gecombineerd in één huis

https://hylifeinnovations.nl/wp-content/uploads/2020/09/innovathuis-kenniscentrum.png

Kenniscentrum

Het Innovathuis is de plek waar alle partners naar toe kunnen met klanten of relaties. Hier demonstreren ze hun eigen onderdeel in de praktijk. Ook is er ruimte om te testen, te leren en te verbeteren. Kortom: Innovathuis is een kenniscentrum waar partners, professionals, particulieren en de publieke sector samenkomen.

De toekomst is nu

Bij Hylife geloven we dat innovatie en verandering alleen mogelijk zijn door het daadwerkelijk te doen. Want verduurzamen is geen toekomstmuziek. Daar moeten we nu mee aan de slag. Hylife Innovations doet dat samen met gelijkgestemde partners. En precies dát maakt het Innovathuis ook zo uniek: maar liefst 20 partners werkten samen aan de totstandkoming.

Wilt u meer over het Innovathuis weten, bezoek dan de website.

https://hylifeinnovations.nl/wp-content/uploads/2020/09/innovathuis-locatie.jpg